Over ons

Wij zijn al 25 jaar een dames en heren kapsalon in het centrum van Lichtenvoorde met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Bij ons kunt u altijd terecht voor de laatste trends op het gebied kleuren, hairextensions, haarwerken en modelleren. Wij streven naar kwaliteit tegen een scherpe prijs. We hopen u binnenkort te zien en van dienst te kunnen zijn!

Creativiteit is ons belangrijkste uitgangspunt.

Onze filosofie is aandacht en kwaliteit. 


De kapsalon is voorzien van 7 knipplaatsen, 2 vaste wasunits, airco en een luchtreiniger die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen van deze tijd. U wordt verwelkomt door onze kapsters Simone, Miranda, Amanda, Chantal, Sabrina en Celina die u graag advies geven over de nieuwste haarmode, onder het genot van een kopje koffie of thee natuurlijk. Wij beschikken over de allernieuwste apparatuur en werken met kwalitatief hoogwaardige producten.

Wij werken in principe alleen op afspraak.


Openingstijden

Maandag

gesloten(telefonisch bereikbaar)

Dinsdag

08.30 - 18.00 uur

Woensdag

08.30 - 21.00 uur

Donderdag

08.30 - 21.00 uur

Vrijdag

08.30 - 18.00 uur

Zaterdag

08.30 - 14.00 uur


Wie zijn wij?

Hairlook Simone is in 1998 begonnen met de kapsalon in het aangebouwde gedeelte van onze toenmalige woning, In 2002 zijn wij verhuisd naar het centrum van Lichtenvoorde en zijn we terecht gekomen in een monumentaal pand in de Rentenierstraat. Het pand is ongeveer 70 m2 en heeft naast de salon een eigen ruimte waar de producten gereed worden gemaakt. Dit alles hebben we bereikt door onze trouwe klanten. Sinds 2001 zijn we begonnen met het inzetten van hairextensions, dit is een geweldige aanvulling in de kapsalon, omdat je je creativiteit nog meer kan benutten.

Wij stellen ons graag aan u voor:

Simone
Mijn naam is Simone Reukers, oprichtster van Hairlook Simone. Ik ben getrouwd en heb twee lieve kinderen. Voordat ik gestart ben met mijn eigen salon heb ik eerst 12 jaar ervaring opgedaan bij een gemengde kapsalon. Mijn grote passie was altijd om mensen mooi te maken, in je eigen kapsalon heb je daar nog meer ruimte voor en dat bevalt mij bijzonder goed. Wij hebben nooit gedacht dat we ooit een eigen salon zouden hebben in het centrum van Lichtenvoorde en zijn dan ook erg tevreden met ons pand met een warme uitstraling. Wij vinden het ook heel belangrijk dat mensen zich prettig voelen bij ons in de zaak.

Wie weet toch gauw!

Hartelijke groet, Simone.

Mijn naam is Miranda Grevink.
Ik werk al een hele tijd in het kappersvak. Vindt het geweldig om klanten te adviseren. Zo ziet geen enkele dag hetzelfde eruit. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. 

Hopelijk, tot snel Miranda

Miranda
Amanda
Hallo allemaal, ik ben Amanda Temming-Huiskamp uit Winterswijk. Ik ben nu al weer 27 jaar kapster met heel veel plezier en de ervaring heb ik opgebouwd in een salon in Winterswijk. Ik wilde graag een keer naar een andere salon om daar meer ervaring op te doen en die heb ik gevonden Hairlook Simone in 2012! Ik geef graag advies over styling, kleur en het model. Graag tot ziens, met vriendelijke groeten Amanda.

Mijn naam is Chantal Groote Haar - Essink.
Ik ben sinds 2011 werkzaam bij Hairlook Simone. Ik doe mijn werk met veel plezier en het voelt goed om een klant met een coupe de deur uit te laten gaan die echt bij hem of haar past. Ik ben werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag in de kapsalon. 
Tot gauw!
Groeten Chantal  

Chantal

Mijn naam is Sabrina Reijers-Brus

 

Na een aantal jaren te hebben gewerkt in een gemende kapsalon, ben ik deze nieuwe uitdaging aan gegaan bij Hairlook Simone. 

Klanten met een mooi geknipt kapsel of een mooie kleur in het haar de deur uit laten gaan is het liefste wat ik doe.

Door te luisteren naar wat jij wil en een passend advies geef ik jou het gewenste eindresultaat.

Jullie komen mij tegen in de salon op donderdagochtend, vrijdagmiddag en op zaterdag.

Hopelijk zien we elkaar snel.

Groetjes Sabrina


 


Hoi, ik ben Celina Griess

Ik heb de kappers opleiding afgerond en werk nu 36 uur bij Hairlook Simone.  Bij Hairlook Simone krijg ik een geweldige kans om het kappersvak nog beter onder de knie te krijgen. Het belangrijkste vind ik dat u tevreden de deur uit laat gaan en daar doe ik met veel plezier.  Groetjes Celina.